март 2018 - Bits of insurance
technology-3230663_640

Стани дописник на bitsofinsurance.com

Во потрага сме по Веб едитор, доколку сте заинтересирани или познавате некој што би ни се вклопил во тимот Ве […] Повеќе »
grandmother-923871_640

Да си го надживееш животното осигурување!

Лорејн Гуентер и Thrivent Financial insurance имале договор, или барем таа така си мислела. Таа ќе им плаќа премија од […] Повеќе »
vineyard-1063559

На повидок ли е нов модел за осигурувањето на земјоделството?

Македонија има сериозен проблем во земјоделието. Бројот на склучените полиси, и покрај владините субвенции од 60 проценти учество во премијата, […] Повеќе »
wallet-2292428_640

Каков тип на инвестициски фонд е за Вас?

Доколку прочитавте какви типови на инвестициски фондови постојат, може да се прашувате, кој фонд би бил најсоодветен за Вас. При одлуката, треба […] Повеќе »
insurance-1991214

Поскапо осигурување доколку доцните со плаќање?!

Постои можност осигурувањето да го платите поскапо следната година. Доколку изиграте паметно можете да го избегнете тоа. Националното биро за […] Повеќе »
MK_NBRM

НБРМ: Промена на супервизијата, полимерни банкноти и монета-дводенарка

Од 15 мај годинава ќе бидат пуштени во оптек книжни пари изработени од полимер, во апоени од 10 и 50 […] Повеќе »
sava

Станете дел од програмата за лојалност преку апликацијата Мy SAVA

Сега е уште поедноставно да бидеме поблиску и на располагање на своите клиенти! Покрај постојните канали на комуникација, лансиравме апликација […] Повеќе »
triglav

Осигурување на гуми од Триглав осигурување

Триглав Осигурување, во соработка со Мотоцентар, овластен увозник и дистрибутер на реномирани брендови на гуми, воведува нова услуга на пазарот, […] Повеќе »
sekoj_e_zasegnat_ecommerce

Асоцијацијата за е-трговија на Македонија стартува со својата работа

На 20.03.2018 година, во Скопје, Асоцијацијата за е-трговија на Македонија го одржа првото собрание. На собранието беа присутни претставницте на […] Повеќе »
Winner-Life

Вработување во Winner life

Винер Лајф Македонија , дел од групацијата  од Vienna Insurance Group од Австрија, како осигурителна компанија на македонскиот финансиски пазар, […] Повеќе »