Стани дописник на bitsofinsurance.com - Bits of insurance

Стани дописник на bitsofinsurance.com

Во потрага сме по Веб едитор, доколку сте заинтересирани или познавате некој што би ни се вклопил во тимот Ве покануваме да ни пратите кратка биографија.

Кои се дневните обврски:

  • Дневна обработка и подготвување на текстови од информативна и образовна содржина поврзана со уредувачката политика на bitsofinsurance.com
  • Комуникација со клиенти и институции за тековни соработки согласно уредувачката политика на bitsofinsurance.com

Што бараме како основно знаење:

  • Одлични писмени комуникациски вештини
  • Презентациски вештини
  •  Познавање на англиски и српско-хрватски јазик
  • Активно користење на социјалните мрежи

Профил на кандидатот:

– Љубопитен/а

– Одговорен/а

– Креативнен/а

 

Како да се пријавите:

Сите заинтересирани кандидати заедно со CV-то да испратат свој авторски текст и предлог од 5 теми кои се поврзани со осигурувањето на следната емаил адреса: news@bitsofinsruance.com