мај 2018 - Bits of insurance
triglav osiguruvanje

43-ТО СОБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИ НА ЗАВАРОВАЛНИЦА ТРИГЛАВ

На 43-тото Собрание на акционери на Заваровалница Триглав, акционерите... Повеќе »
aso-logo

Публикација „Паметно управување со парите – водич за личните финансии“

Овој водич е наменет за пошироката јавност, со цел... Повеќе »
Sors-2018i

Состанок за осигурување и реосигурување во Сараево – SorS 2018

Најголем регионален состанок за осигрување ќе се одржи во... Повеќе »
fondinovacii

Фонд за иновации: Побрзајте и аплицирајте

Фондот за иновации и технолошки развој на 28.04.2018 година објавува Јавен повик... Повеќе »
MK_NBRM

НБРМ реализира еднодневна работилница за ФинТек

Народната банка на Република Македонија, со поддршка од Фондот... Повеќе »
живот

Совети пред склучувања на животно осигурување

Неколку совети кои ќе ви бидат од корист пред... Повеќе »
maxresdefault

Слушнете ја берзата со Sound of Markets – нова македонска платформа

Екипата од Bits of Insurance стапи во контакт со... Повеќе »
insurance

Хрватска: Осигурувањето е наследно

Во согласност со одредбите čl.961., Ал. 1 од Законот... Повеќе »
kredit

Трета епоха во кредитирањето

Општеството почнува да се стреми до промена во една... Повеќе »
vienna-insurance-group-logo-big

Виена Иншуренс Груп известува за подобрување на сите клучни бројки

Виена Иншуренс Груп известува за понатамошните подобрувања на сите... Повеќе »