Студија од Алианс за ризикот од природните непогоди - Bits of insurance

Студија од Алианс за ризикот од природните непогоди

AGCS_NaturalCapitalRiskReport

 

Можете да ја прочитате и студија за пазарниот и кредитниот ризик.

Сподели ја оваа објава

Коментари

%d bloggers like this: