октомври 2018 - Bits of insurance

Гувернерката на НБРМ: „Во последните 10 години, вкупните депозити растат со стапка од околу 8%, во просек, на годишно ниво“

На свеченоста по повод Светскиот ден на штедењето –... Повеќе »

Тркалезна маса за ефектите од примената за законот за безбедност и здравје при работа

Организацијата на работодавачи на Македонија денеска организира тркалезна маса... Повеќе »

Осигурување за почетници

Поради атрактивноста на секторот осигурување, кој дефинитивно има добра... Повеќе »

Измени во Законот за нотаријат: Прочитајте што ќе донесат новите законски решенија

Причините за донесувањето на Предлог – законот за изменување... Повеќе »

Стани дописник на bitsofinsurance.com

Во потрага сме по дописник (content writer), доколку сте... Повеќе »

И економијата трпи поради промената на стрелките

Стрелките на часовникот викендов се вратија назад. Влијанието врз... Повеќе »

По колку пари ќе легнат на сметките на граѓаните за К-15 до крајот на годинава

Вработените во приватниот сектор, до крајот на годината ќе... Повеќе »

Во Црна Гора само 2 500 граѓани штедат за пензија

Во Црна Гора постојат два приватни пензиски фондa, а... Повеќе »

Лажирал смрт за оштета од осигурување, неговата сопруга и деца се самоибиле мислејки дека е мртов

Колку поголема земја толку повеќе чудни случки. Во Кина,... Повеќе »

Слончето кое ќе го промовира детското штедење на Халкбанк доби име – ХАЛКИ!

По повод месецот на штедење, Халкбанк ја претстави својата... Повеќе »