За нас - Bits of insurance

За нас

Bits of insurance е првиот специјализиран портал за осигурување во Македонија чија што цел е да информира, да образува и да известува за последните збиднувања во оваа значајна економска гранка како за збиднувањата во земјава така и надвор.

Целта ни е да ги пренесуваме последните трендови во осигурувањето, да ги анализираме последните збиднувања од регионот и пошироко и да станеме секојдневно место за информирање за сите кои што се занимаваат со осигурувањето.

На веб потралот Bits of insurance можете да прочитате и интервјуа со влијателните личности од Осигурителните компании во земјава, кои ги коментираат економски движења и даваат свое мислење за идниот развој на осигурителниот сектор.

Целта ни е да прераснеме во меѓународен портал па затоа и се одлучивме за интернационално име.

Доколку имате знаења и експертиза во осигурувањето Ве охрабруваме и Вие да учествувате со свои колумни, Ваши ставови и коментари и да го изразите Вашето стручно мислење.

Ве очекуваме,

Срдечно,

Bits of insurance